Triathlon Tracker

€ 21,50
Niet op voorraad
Levertijd: 2-4 dag(en)

Beschrijving

De Triathlon Tracker is een trainingslogboek speciaal ontwikkeld voor de actieve triatleet.


Houd je trainingen bij in een triathlondagboek!

In dit handige triathlondagboek kun je de triathlon trainingen bijhouden en hou je het overzicht van al je voltooide triathlon trainingen en wedstrijden. Evalueer iedere zwem-, fiets- en hardlooptraining in een handig overzicht. Houd grip op je doelen en analyseer je wekelijkse trainingsstatistieken in handige trackers. Daarnaast is er voldoende ruimte voor het bijhouden van de wedstrijduitslagen en kun je van iedere race een raceverslag toevoegen.


Indien je maximaal 1 training per dag doet, kun je met de Triathlon Tracker een jaar aan trainingen tracken. Mocht je vaker trainen dan kunnen er twee ongedateerde pagina's per week gebruikt worden en kun je 6 maanden je trainingen bijhouden.


Inhoud Triathlon Tracker

In dit triathlon trainingsdagboek vindt je het volgende:

- Definieer je doelen

- Jaarplanning

- Trackers voor het tracken van het aantal trainingen, trainingsuren en kilometer per week

- Track je uitslagen op diverse afstanden

- 54 ongedateerde trainingsweken

- 24 raceverslagen

- Ruimte voor notities


Iets voor jou?

De Triathlon Tracker is zowel voor beginnende als meer ervaren triathleten zeer geschikt voor het op papier bijhouden van je trainingen. In het triathlon logboek kun je zo terugbladeren door de trainingen en wedstrijden van het jaar. Door je triathlon trainingen bij te houden in een triathlon trainingsdagboek reflecteer je en kun je nog efficiënter trainen. Een triathlondagboek is dus niet alleen leuk voor later, maar geeft je ook direct inzichten!


Extra productinformatie

Tracker
Gratis verzending